Linia fierbinte pentru clienți - 14902

Organizaţia Particulară de Pază "DELTA FORŢA" – oferă servicii complexe de pază in raza mun. Chişinău şi pe întreg teritoriul  Republicii Moldova. 

Fondată la 23 noiembrie 1998, "DELTA FORŢA" este una din primele agenţii particulare de pază si securitate din Republica Moldova. 

"DELTA FORŢA" va îndeplini întreaga gamă de lucrări necesare pentru asigurarea securităţii oricărui tip de obiect, indiferent de volumul şi dificultatea lucrărilor.

De exemplu, dacă aveţi nevoie de pază de corp, vă putem oferi serviciile unui profesionist înarmat. În cazul în care doriţi ca mijloacele Dvs. băneşti sa fie transportate în securitate suntem gata să vă oferim servicii de încasare. Iar dacă necesitaţi paza centralizată sau buton de alarmă, instalarea posturilor de pază în reşedinţele de vară sau aveţi nevoie de serviciul de supraveghere video, atunci cu siguranţă înalta calificare a colaboratorilor noştri  va satisface aşteptările Dvs.

În cadrul serviciilor de bază oferite de agenţia noastră se enumără şi proiectarea, instalarea, exploatarea si întreţinerea tehnică a sistemului de securitate. De asemenea, oferim servicii de pază pe perioada efectuării construcţiilor, instalarea video- supravegherii in apartamente, în casele de vară, depozite, oficii şi în cadrul multor altor obiecte. Încredinţîndu-ne paza acestora veţi beneficia de serviciile unui specialist licenţiat  ce posedă o experienţă vastă în domeniu şi care a urmat cursuri de specializare. Serviciul de pază oferit de noi îşi axează activitatea pe folosirea armamentului, a mijloacelor speciale si utilajului electronic modern.

Solicitînd serviciile noastre puteţi alege între un specialist înarmat sau unul ce nu deţine armă de foc. Iar în dependenţa de politica corporativă a clientului, colaboratorii noştri vor asigura securitatea atît in uniformă cît şi în haină civilă.

Personalul nostru profesionist – garantul prestării serviciilor de înalta calitate si varietate. Acesta include conducerea de vîrf, cît şi marea parte a personalului care este selectat din rîndul foştilor colaboratori a serviciilor de forţă sau operative ai MAI, Serviciului de Informaţie şi Securitate şi a funcţionarilor din cadrul unităţilor specializate ale Ministerului Apărării. Aceştia sunt capabili să ia decizia potrivită situaţiei create şi să soluţioneze orice problemă acţionînd operativ.

Dacă doriţi să vă asiguraţi securitatea personală si a bunurilor Dvs.  mizaţi pe înalta calitate a serviciilor noastre.

Liniştea şi siguranţa Dumneavoastră sunt prioritatea noastră !