• Paza fizică

  Una din directivele prioritare ale activităţii OPP “DELTA FORŢA” este paza diferitor obiecte si forme de proprietate, efectuată de persoane fizice din cadrul agenţiei.
 • Pupitrul de securitate

  Asigurarea serviciului de securitate a magazinelor, chioşcurilor, cafenelelor, încăperilor din cadrul sferei de deservire, astăzi, în perioada crizei economice, capătă o actualitate deosebită.
 • Securitatea anti-incendiu

  Sistemul de securitate anti-incendiu este un complex de măsuri organizatorice şi mijloace tehnice direcţionate spre preîntâmpinarea incendiilor şi cauzarea prejudiciu in urma acestuia.
 • Consultaţii privind pază şi securitatea

  Mizând pe principiile de bază ale legislaţiei şi experienţa obţinută, putem oferi soluţii la toate întrebările, din domeniul securităţii care parvin de la clienţii noştri.
 • Proiectarea şi montarea sistemelor complexe de securitate

  În prezent, cea mai importantă componentă a desfăşurării unei afaceri este securitatea acesteia. Funcţionarea normală şi cu succes a companiei este de neconceput fără de utilizarea sistemelor de securitate de diverse nivele
 • Paza şi însoţirea mărfurilor

  Se efectuează de o echipă specializată mobilă de colaboratori, care sunt deţinători ai licenţelor necesare la purtarea armei de foc, mijloace speciale de securitate şi de comunicare.
 • Butonul de alarmă

  Esenţa căruia constă în neutralizarea situaţiilor de alarmă, a atentatelor din afara obiectului, unde se instalează butonul de alarmă.
 • Supravegherea video

  Permite controlul zonelor obiectului de pe ecranul monitorului, evaluând care este gradul pericolului în cazul apariţiei unei situaţii imprevizibile din afară, la fel, dă posibilitatea de a efectua înregistrarea imaginii pe suportul electronic.

Organizaţia Particulară de Pază "DELTA FORŢA" – oferă servicii complexe de pază in raza mun. Chişinău şi pe întreg teritoriul  Republicii Moldova. 

Fondată la 23 noiembrie 1998, "DELTA FORŢA" este una din primele agenţii particulare de pază si securitate din Republica Moldova. 

"DELTA FORŢA" va îndeplini întreaga gamă de lucrări necesare pentru asigurarea securităţii oricărui tip de obiect, indiferent de volumul şi dificultatea lucrărilor.

De exemplu, dacă aveţi nevoie de pază de corp, vă putem oferi serviciile unui profesionist înarmat. În cazul în care doriţi ca mijloacele Dvs. băneşti sa fie transportate în securitate suntem gata să vă oferim servicii de încasare. Iar dacă necesitaţi paza centralizată sau buton de alarmă, instalarea posturilor de pază în reşedinţele de vară sau aveţi nevoie de serviciul de supraveghere video, atunci cu siguranţă înalta calificare a colaboratorilor noştri  va satisface aşteptările Dvs.

În cadrul serviciilor de bază oferite de agenţia noastră se enumără şi proiectarea, instalarea, exploatarea si întreţinerea tehnică a sistemului de securitate. De asemenea, oferim servicii de pază pe perioada efectuării construcţiilor, instalarea video- supravegherii in apartamente, în casele de vară, depozite, oficii şi în cadrul multor altor obiecte. Încredinţîndu-ne paza acestora veţi beneficia de serviciile unui specialist licenţiat  ce posedă o experienţă vastă în domeniu şi care a urmat cursuri de specializare. Serviciul de pază oferit de noi îşi axează activitatea pe folosirea armamentului, a mijloacelor speciale si utilajului electronic modern.

Solicitînd serviciile noastre puteţi alege între un specialist înarmat sau unul ce nu deţine armă de foc. Iar în dependenţa de politica corporativă a clientului, colaboratorii noştri vor asigura securitatea atît in uniformă cît şi în haină civilă.

Personalul nostru profesionist – garantul prestării serviciilor de înalta calitate si varietate. Acesta include conducerea de vîrf, cît şi marea parte a personalului care este selectat din rîndul foştilor colaboratori a serviciilor de forţă sau operative ai MAI, Serviciului de Informaţie şi Securitate şi a funcţionarilor din cadrul unităţilor specializate ale Ministerului Apărării. Aceştia sunt capabili să ia decizia potrivită situaţiei create şi să soluţioneze orice problemă acţionînd operativ.

Dacă doriţi să vă asiguraţi securitatea personală si a bunurilor Dvs.  mizaţi pe înalta calitate a serviciilor noastre.

Liniştea şi siguranţa Dumneavoastră sunt prioritatea noastră !

0
1
2
3
4
5
6
7
8